tisdag 21 juni 2011

I HATE DREAMHACK!! Fyfan asså sämsta töntigaste skiten jah sett XD

Chacha mina bloggläsare! :)

Som ni vet så pågår DH i jönköping.. inte för jah ser det roliga eller deh coola med massa nörds som sitter och spelar äter skräpmat oh sitter i svettlukt naaaaääähh fyfan där går gränsen! :P Men det är vad ja tkr!
Jag tkr inte jönköpingsfolket är särskillt värda detta eftersom deh finns måånga ungdommar i jönköping som lissom går på mej och sen får man massa problem.. sen tänker jag åxå på det här med rixfm festivalen som skulle varit när jönköpingsmarknad var. Rixfm festivalen var inte i jkpg i år för jönköpingsungomarna hade betett sig illa och omogen som helvete så deh ville inte komma hit i år, asså där ser ni! , vf ska då dh få? ja vet inte men tkr att deh är ett tönt event :P aja men alla har ju sin åsikt så :P

Ikväll blir det övningskörning för mej och deh var ett tag sen ja körde s får se hur det går? :D igår köpte jah en röd pike tröja as naajz :) ni får ha en bra kväll hörs senare












2 kommentarer:

  1. DH finns kvar för att det är en sådan stor ekonomiinkomst för bland annat elmia och sådant. Punkt slut anser många, och jag låter dem få hålla på. Håll dig borta om det stör dig?
    Och RIX FM - där har man hört två olika teorier:
    1. PGA alla stökiga ungdomar, berusningen och sådant.
    2. PGA kommunen inte har råd. (Men titta bara på att de drog in Charlotte Pierelli som kostar nära 100 000 kr i TIMMEN!) Blev det billigare? Nej!
    Kommer det bli mindre fylla? Nej...

    SvaraRadera
  2. Haha, 18 år och skriver värre än de flesta p12or som går på DH, det är pinsamt. Har du ens läst svenska?

    SvaraRadera