torsdag 3 mars 2011

behöver hjälp med en sak?(a)

Jah som ni kansker förstår så behöver ja hjälp me en sak, wet inte om deh e nån som wet deh ja ska fråga men wärt ett försök. Jo allt handlar om att när ja kopplar en filöverföringssladd från datan till mobilen så kmr de ju upp som vanligt asså en ruta med Memory Card oh det går ju bra, men sen när man ska gå in oh kolla på alla bilderna så ser man bara bilderna som en blå ruta. ja vet att ni inte fattar men ja ska självklart visa er va ja menar . så om ni kollar på denna bilden precis här nedanför

Bilderna visas inte på datorskärmen, det är bara en blå ruta på bilderna som bilden visar, man måste trycka på dem för att se vilken bild som e vilken sjukt jobbigt "/, ja vill ha deh som deh ska va alltså att ja ser bilderna och inte den blåa rutan.

Jah så om ni kanske förstår lite bättre, min fråga är då, måste ja instalera nått lr hur ska ja göra?"/  det är sjukt jobbigt att jämt gissa vilken bild som e vilken lr kolla igenom alla 578329 bildera :( så hjälp mig snälla :) tnx på förhand glade läsare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar